Det spirer og gror, både ute og inne

Vi ligger fortsatt ett år på etterskudd med publiseringene våre her. Men endelig var våren her igjen. Til tross for at Pappa var bortreist mesteparten av tiden så ble dagene lysere, varmere, lenger, og Mamma og Mathilde kunne bruke mer tid ute på å nyte hage og alt som spirer og gror.

Heldigvis kom mannen hjem fra havet en helg i ny og ne, og en søndag med ok vær lånte vi vekk mini i noen timer og fikk ryddet opp litt i fjellsiden over huset.

En og annen deilig vårdag skulle han også få med seg når han var hjemme, og da fortjener han selvfølgelig å få nyte finværet og det fine uteområdet han har bygget.
IMG_2195
April 2017 var en luring, og fra sol og varme ene dagen våknet vi opp til dette i slutten av måneden. Ikke akkurat det som stod høyest på ønskelisten…

Heldigvis gikk det fort over, og Mathilde og jeg fikk begynt å fylle den nye kjøkkenhage-plantekassen mannen hadde kjøpt i gave til meg.IMG_2230

Været ble enda deiligere, og vi fikk luftet oss med deilig sommertemperatur og turer til Lyderhorn. Mathilde var blitt en ivrig fjellgeit som gikk deler av turen selv og holdt mammaen rimelig opptatt på toppen når det egentlig var tid for pause.
IMG_2299
I mai oppdaget vi også at det ikke bare var ute det spiret og grodde, men også i mammas mage. Det var en spennende nyhet for både mamma og Mathilde, og vi holdt det hemmelig for oss selv helt til vi skulle på besøk til pappa i Stockholm og endelig kunne dele det med han.

Til vår store glede var været på 17. mai mye deiligere i 2017 enn i 2016 og vi kunne nyte store deler av dagen utendørs.

Som tidligere år prøvde mamma seg også i år på både blomster og kjøkkenhage, og gledet seg stort over alt som spiret og vokste frem.

Tagget:, , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Our Little White House

En oppussingsblogg

Lucky Rock ©

Nothing is as easy as it looks. Everything takes longer than you expect. And if anything can go wrong, It will, at the worst possible moment.

Ann Lillabloggen

Æ kan bygge!

prosjekt nytt hus

ONV - dansk arkitekttegnet enebolig

lagbarnemat

hjemmelaget mat for småtroll

Interiorgirl in her world

"Interiørbobla" - hverdag - DIY - oppussing

Vimza's Blog

you attract into life whatever you think about!

Veien til drømmehjemmet

En blogg med alt mulig rart i =) Legg gjerne igjen kommentarer eller en hilsen!

Gårdsbruket

Gårdsbruk, oppussing og familieliv

Gilberts hage

Hage, ærlig mat og gode håndtverkstradisjoner.

%d bloggere like this: