Skyvedørsprosjektet

Som jeg har nevnt tidligere så satt vi inn skyvedør da vi pusset opp badet ,siden vi ikke ville bruke opp plass på badet og ikke ville at døren skulle gå ut i gangen å blokkere for soveromsdøren. Når vi nå kom til barnerommet så fant vi ut at vi skulle prøve ut samme løsning der, for å unngå at en vanlig dør slo inn og krasjet i klesskapet, eller slo ut og krasjet med ytterdøren. Så da var planen klar, men utfordringen denne gangen var at vi, ikke baderomsmenneskene, skulle sette opp skyvedørsrammen. IMG_1308

Det viste seg at med litt nøye oppmåling, uttesting av nyinnkjøpt laservater, godt samarbeid og litt tenking så var det ikke så vanskelig. Selve skyvedørsrammen er ett puslespill kjøpt på Montér, som kun trengte å kappes til riktig lengde for vår dør før det ble satt sammen. Rundt rammen satt vi opp litt 2’4″ som stenderverk og vips hadde vi en solid lettvegg med skyvedør i. Selve døren putter vi ikke inn helt enda, for å unngå riper og skrammer under den videre oppussing. Men det er altså en helt ordinær innerdør som har fått ett spor under (dette freste de til hos Montér da vi kjøpte døren).IMG_1309Så da er vi ett steg nærmere ferdig babyrom. Vi er allerede i gang med trekking av elektrisk og lekting, så ny oppdatering kommer nok om noen dager.

Soverommet skal også få skyvedør, for også her er det ett garderobeskap rett på innsiden som vi helst ikke vil blokkere med en åpen dør. Forhåpentligvis får vi den inn i løpet av helgen, samt at vi blir ferdig med trekking av elektrisk og lekting både på soverom og i gang i tillegg til på barnerommet. På den måten kan elektrikeren komme innom allerede mandag morgen og sjekke at vi ikke har gjort noen blundere, og vi kan sette igang med gipsing i det mannen er ferdig på jobb på mandag. Hipp hurra, og hui hvor det går.

 

Tagget:, , , , , , , , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Our Little White House

En oppussingsblogg

Lucky Rock ©

Nothing is as easy as it looks. Everything takes longer than you expect. And if anything can go wrong, It will, at the worst possible moment.

Ann Lillabloggen

Æ kan bygge!

prosjekt nytt hus

ONV - dansk arkitekttegnet enebolig. Se også min Instagram konto @f_i_n_e_t_i_n_g

lagbarnemat

hjemmelaget mat for småtroll

Interiorgirl in her world

"Interiørbobla" - hverdag - DIY - oppussing

Vimza's Blog

you attract into life whatever you think about!

Veien til drømmehjemmet

En blogg med alt mulig rart i =) Legg gjerne igjen kommentarer eller en hilsen!

Gårdsbruket

Gårdsbruk, oppussing og familieliv

Gilberts hage

Hage, ærlig mat og gode håndtverkstradisjoner.

%d bloggere like this: