Sofakos

Det er temmelig deilig å ha en stue som er ferdig, eller ihvertfall så godt som om du har lest om utfordringene med karnappvinduet i forrige innlegg.

Her kommer noen bilder fra hvordan vi har fått det, med litt blomster, pynt og nydelig interiør. Jeg syntes det er skikkelig deilig å endelig kunne få pynte og dekorere litt. Sjømannen syntes stort sett også at det har blitt fint, selv om han syntes jeg handler i overkant mye vaser og puter. Akkurat som at jeg syntes han handler i overkant mye verktøy (fra Dewalt).

IMG_1070

Slik har sofakroken blitt. Med vårlige farger og deilige puter. Planen er å kjøpe en ny og større TV etter hvert som skal henges på veggen slik at vi slipper det store TV-bordet og heller kan nøye oss med en liten hylle av ett slag til dekoder og slikt småtteri. Mulig det blir nytt salongbord på oss i samme slengen da…

IMG_1048

Jeg elsker at det begynner å bli vår ute, men siden jeg er litt utolmodig på at det skal begynne å spire og blomstre for fullt ute, så har jeg tatt med meg noen flotte vårløker inn.

IMG_1049

Vinduskarmen skifter stadig innhold etter årstid og innfall. Enda står adventsstaken igjen, jeg syntes igrunnen ikke at den er så julete. Den pudderrosa vasen fra Bloomingville er en favoritt jeg har fått fra Sjømannen, den lille støvgule Mano-koppen fra Kähler er ett nylig vårinnkjøp og Myrteplanten i hjørnet har fått en flott «stoffpotte», grow-in, fra Mester Grønn

Min iMac har lenge hatt en liten pult i ett hjørne i stuen, mens Sjømannens datamaskin har stått i ett hjørne for seg selv i kjelleren siden vi enda ikke har fått bygget oss ett kontor. Dette har Sjømannen syntes har vært litt trist, forståelig nok, og han har ofte endt opp med å bruke min iMac her oppe, eller bare iPaden istedet. Derfor har jeg nå, mens han er ute på havet, lusket meg avgårde til IKEA for å kjøpe en større midlertidig pult til stuen med plass til både iMac og Sjømannens stasjonære med to skjermer. Så nå håper jeg han blir både overrasket og fornøyd når han kommer hjem på fredag.

IMG_1075

Syntes dette ble ett veldig flott midlertidig kontor. Mangler bare noen hyller på veggen til oppbevaring og pynt og så kan vi leve flott her mens vi fortsetter oppussingen.

Blogglisten hits

 

Tagget:, , , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Our Little White House

En oppussingsblogg

Lucky Rock ©

Nothing is as easy as it looks. Everything takes longer than you expect. And if anything can go wrong, It will, at the worst possible moment.

Ann Lillabloggen

Æ kan bygge!

prosjekt nytt hus

ONV - dansk arkitekttegnet enebolig

lagbarnemat

hjemmelaget mat for småtroll

Interiorgirl in her world

"Interiørbobla" - hverdag - DIY - oppussing

Vimza's Blog

you attract into life whatever you think about!

Veien til drømmehjemmet

En blogg med alt mulig rart i =) Legg gjerne igjen kommentarer eller en hilsen!

Gårdsbruket

Gårdsbruk, oppussing og familieliv

Gilberts hage

Hage, ærlig mat og gode håndtverkstradisjoner.

%d bloggere like this: